Frukost på Strandvägen 1 medan snön yrde utanför

strandvagen1 strandvagen2 strandvagen5

Imorse hade jag en frukostdejt med Angela inbokad vid halv åtta. Gick upp tidigt, klev ut från porten och såg snön falla ner och det var… LJUST! Det är verkligen fördelen med att det är så mycket snö just nu, det är ljusare och så himla härligt. Låt det vara kvar nu!

Angela och jag möttes på Strandvägen 1 där vi fick ett bord precis vid fönstret. Medan snön yrde utanför satt vi inne i värmen och åt en god frukost och pratade om entreprenörsskap, kompisar som inte är så schyssta som man tror, att vara avundsjuk på någon annans familj och kärlek. Jag känner verkligen att Angela har samma livsåskådning och framtidsvision som jag och det är så skönt. Och det bästa: hon dömer inte. <3

strandvagen10 strandvagen9

Jag åt toast med avokado, tomat och pocherat ägg samt en halv fruktsallad. Angela åt gröt med en halv fruktsallad. Kombinationen rostad bröd, pocherat ägg, avokado och lite syrlig sallad var så fantastiskt god… Måste göra en liknande frukost hemma någon dag. Servicen var faktiskt dålig, jag fick fel beställning först och sedan tog det en evighet att få rätt. När det knappt var några sällskap på stället borde det gå fortare och speciellt frukosttid en arbetsdag.

strandvagen11 strandvagen6 strandvagen12

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.