Frozen cheesecake med lime och lemon curd

frozen ostkaka
I veckan gjorde jag en frozen cheesecake med smak av syrlig lime. Den blev superbra! (Skulle kanske ha använt mer digestivekross men jag orkade inte mortla, hehe.)

Tipset för att lyckas med smaken är att överdosera av den smak man vill ha. Jag använde både saft och zest från en färsk lime SAMT koncentrerad måltidsdryck med smak av citron/lime. Inte en hel förpackning, men kanske 3-4 msk. Det är så mycket färskost, grädde och ägg som sväljer smaken att det behövs rejält. Snåla inte!
rosa rosor
Köpte rosa rosor till mami också. Kom på att man kanske borde uppvakta sina föräldrar lite oftare än man (jag) gör…
frozen cheesecake
Eftermiddagsfikat är serverat :-) Jag använde mig av PT-Fias recept som ni hittar här men la till lime, måltidsdryck och lemon curd på toppen.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.