Frisk luft, glass i eftermiddagssolen och grönsakssmoothies

Känner mig betydligt bättre efter att ha knaprat kombinationen ipren/alvedon och använt Otrinex under hela fredagen. Otrinex visade sig vara räddningen, bihålorna blev normala i princip direkt. Så himla skönt att känna sig mer som en människa igen.

Vi gick en kortare, långsam promenad i eftermiddagssolen och åt glass nere vid vattnet, vad underbart det är med frisk luft när man har legat inne i flera dagar. Det är därför jag älskar att vara utomhus när det regnar (inte om jag är på väg till en tillställning kanske, men det tror jag ni förstår). Vilken lyx det är att få känna naturen så nära. Att man är frisk ska man aldrig ta för givet. 

Idag mår jag betydligt bättre. Massor av sömn och ett dussin smoothies gjorda på grönsaker, frukt och ingefära i kombination med läkemedel har gjort sitt. Jag är fortfarande förkyld så tennislektionen har jag ställt in men jag tänkte ta mig ut på stan och kanske titta lite i butiker. Gå runt sakta och bara njuta av den friska luften. Så får det bli.
outfit-kneehigh3
Bild från oktober 2015, stövlarna är trasiga så ett par nya bör jag definitivt titta efter…

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.