#Friendsmas på Ragvaldsgatan med Sonos & Jung Relations

Okej hörni. Var på en supertrevlig middag i en privat lägenhet på Ragvaldsgatan ihop med Sonos och Jung relations igår kväll. Det blir ett gediget bildregn PGA svinsnygg lägenhet, supertrevlig middag osv. Vi kör igång!

Testade flera matkombinationer jag inte ätit förut och drack även EN klunk julöl. Öl är inte min grej som ni vet, men man måste ju testa allt. På borden hade de ställt ut flera flaskor med Akvavit och jag tittade storögt på när Pontus mittemot hällde upp ett stort glas till hans bordsgranne Rasmus… Innan jag fick höra att de hade hällt vatten i flaskorna, inte snaps. En rolig detalj jag tänkte ta med mig till nästa temafest, går att förändra på olika sätt!

Jag åkte dit med Emil och Olle som båda jobbar på Café. När vi kom dit fick vi en varsin fördrink i handen gjord på bl a gin, vit glögg och nejlika medan vi gick omkring och “Oh”-ade över lägenheten (okej, mest jag, men ändå).

sonos-3 sonos-4 sonos-5De hade gjort så himla fint med juldekorationer, en stor julgran, bordsdukning… Blir bara mer övertygad om att jag vill ha en stor våning i innerstan när jag får familj, inte ett hus utanför stan… Åtminstone inte de första åren.

sonos-2 sonos-1 sonos-7 sonos-9Middagen stod Stockholms hetaste krog, Punk Royale, bakom. Alltså WOW. Har ända sedan jag hörde talas om dem velat besöka deras restaurang så var svinglad när jag fick höra att de skulle ta hand om maten.

Det började med… Att de kom upp till oss när vi stod och drack drinkar och tryckte in en sked med tryffel och hummer i munnen på oss. Tror inte jag blivit matad på 20 år, haha.

Sen följde en gedigen meny som var kolossal. Vi började med att ta en tesked kaviar och trycka upp mot gommen för att sedan svälja ner det med en liten shot vodka… Ja. Wow.

sonos-12 sonos-15

ROLIG GREJ: vi skulle berätta vilken favoritlåt vi hade… och det blev sedan bordsplaceringen! Kan ni se vilken låt jag valde?

Resten av menyn:

sonos-11 sonos-19 sonos-20 sonos-21Ägg med vit tryffel<3sonos-18 sonos-24 sonos-25 sonos-16 sonos-27Så himla himla trevlig kväll med massor av skratt och personliga historier med människor jag aldrig träffat tidigare. Tack livet! Och tack mest till Sonos och Jung Relations för en ashärlig måndag. <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.