Fredagswod med mysfrukost

frukost-strandvagen1Ahhh längtar till imorgon… Efter jobbet idag gick jag till gymmet men det var FULLT med människor = fick knappt plats. Jag blir verkligen otaggad av det så jag gick till stretchavdelningen efter 30 minuter. Det är en liten yta och den var i princip full men jag “trängde” mig in.

Där står två män, till synes ej bekanta, och gjorde olika mag- och stretchövningar samtidigt som de stönade utav bara fan. Jag vet inte vad grejen är, men talesättet (eh) “vissa män stönar på gymmet som i sängen” verkar minst sagt stämma för en del män. Alltså, det vet jag ju såklart inte, men det låter ju… Konstigt. Vem STÖNAR när man gör magövningar? Nä alltså. Det gick inte. Kunde knappt hålla mig för skratt och det slutade med att jag gick därifrån. 

Nej, nya tag 06:45 med Mikis imorgon följt av en härlig fredagsfrukost med henne och Sofia. BRA start på arbetsdagen och kommande helg! Puss och god natt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.