Fredagsspinning, marijuana och middag på Strandvägen 1

Helgen inleddes med ett högintensivt spinningpass på SATS tillsammans med Johanna. Vi testade The Trip 4 – Immersive Fitness som SATS skriver så här om på deras hemsida:

THE TRIP™ är den perfekta fusionen av träning, teknologi och utmaning. Under klassens gång befinner du dig i en virtuell 3D-värld, där musik och miljö är synkat till perfektion för att ge en helt ny dimension till din konditionsträning. Tänk Cosmonova fast med hög puls. OBS! Personer med epilepsi rekommenderas ej att delat på IMMERSIVE klasser.

Det var typ det sjukaste jag varit med om i träningsväg. Eller nej, vet ni vad det sjukaste var? Att jag kände lukten av marijuana när jag klev in i damernas omklädningsrum men tänkte att det måste vara någon konstig tvål… Tills jag hittade en spliff på golvet. Så oväntad grej.

*

strandvägen 1 9 strandvägen 1 2

Efter träningen gick vi till Strandvägen 1 och åt middag. Började med ett glas cava och beställde sedan hamburgare på högrev och BBQ-rotisserad grissida med kimchi, koriander och srirachamajonnäs. Som smakade f-antastiskt. Tänkte köra på ett säkert kort men så ändrade jag mig… Och det gjorde jag verkligen helt rätt i. Ofta väljer jag något jag vet att jag kommer tycka om så det här är en stor grej för mig. ;-)

strandvägen 1 8 strandvägen 1 7 strandvägen 1 1
Hon fick även sin födelsedagspresent, ett par örhängen från Dyrberg Kern, som hon skulle ha fått i november när hon faktiskt fyllde år……. Men så ser livet ut ibland. ;-)

strandvägen 1 3 strandvägen 1 6 strandvägen 1 5Fantastiskt god mat. Som vanligt på Strandvägen 1. Efter middagen var vi så trötta (nackdelen med att köra högintensiv konditionsträning efter jobbet) att vi sa adjö och jag åkte hemåt med NHL-podden i öronen.

 

Bra fredag!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *