Fredagskänsla/Migrän/Julklappsshopping/Hockeyklubba!

Här är det galen fredagskänsla trots att det “bara” är torsdag, lyxigt much?! Sover fortfarande dåligt och vaknade på natten av att det krafsar någonstans, obehagligt som tusan. När jag går upp på toa slutar krafset. Betyder ju att det är något levande som blir rädd när det rör på sig, eller? Äej, vill inte ens fundera. Får storstäda imorgon alt. riva upp alla väggar.

 

Imorse var jag på C More och jobbar i ett par timmar. Det är min tredje vecka (13e inkl. praktik) och nu börjar rutinerna att sitta tillsammans med skola och fritid. Sedan gick jag till skolan med migränkänningar enbart för att upptäcka att jag var 50 minuter för tidig till mitt handledarsamtal angående examensarbetet. En annan snäll lärare såg mig sitta på golvet i korridoren och gav mig dock tillgång till hennes rum så jag somnade på hennes skrivbord ett tag innan det var dags för min tur. Kan väl inte säga att det var min bästa pitch med tanke på att jag trodde jag skulle kräkas när som helst MEN hon diggade min idé och tyckte att jag skulle köra. Så något bra måste jag ha lyckats få ur mig.

 

Väl hemma däckade jag i soffan efter att ha tagit två smärtstillande som jag egentligen har till mina ryggbesvär. Men när Eddan väl kom hem var migränen mer eller mindre borta – prisa himlen!

 

Vi passade på att besöka de nya butikerna i Barkarbystaden. Det öppnar butiker hela tiden och alla har olika öppningserbjudanden. Helt sjukt vilka rabatter som fanns idag! Jag köpte äntligen en egen hockeyklubba – och passade på att köpa hockeyhandskar också. Båda från Easton. Är så himla glad just nu, haha! Nu fattas bara hjälm, knä- och handledsskydd. Skadade mig rätt rejält förra gången så vill dels ha ordentliga skydd (alltså för att åka skridskor – inte hockey) men också bra prylar att jobba med när jag ska dansa med pucken. Ser SÅ fram emot det!

Easton-hockey

 

Vi passade på att köpa lite klappar också. Och annat som är bra att ha, typ presentpapper med julmotiv, ägg (haha, ja… vi äter rätt många ägg per vecka), tvättmedel och liknande. Nu ligger det några presenter där julgranen snart kommer att stå. Kan inte påstå att jag har några julkänslor men det är alltid kul att ge bort gåvor. :)

julklappar

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.