Fredagsfika, inredningsinspiration och shopping på NK

Igår mötte jag upp Joakim på NK för att fira helg och shoppa lite. Bland annat var vi på jakt efter en ny tröja då jag olyckligt råkade krympa hans tröja från GANT tidigare i veckan… Alltså, haha. Orkar inte! Vem är man egentligen, kan jag inte tvätta längre eller? Tröjan var liksom i barnstorlek när jag tog ut den ur tvättmaskinen.

Det tog bara två minuter innan han hittade en han ville ha och så fick jag övertyga honom om att jag faktiskt är skyldig honom en och att det är jag som ska stå för den nya tröjan. Jobbigt att vara tillsammans med någon som är väluppfostrad och inte är bekväm med sånt, haha.

Sen tog vi en kaffe och kikade lite på inredning. I en av butikerna hade de någon form av höguppläsning och trumpetspelning och det satt två dussin äldre damer och farbröder med ett varsitt glas vin och snarr från NK’s delikatesser och lyssnade. Så himla härligt, hade velat sätta mig där och samtala med samtliga. Vill för alltid fira fredag på NK efter detta. Älskar gummor och gubbar.

nk-fika

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *