By Thowe

Fredag, rosévin och doppa tårna i sjön

I fredags gick jag lite tidigare från jobbet och mötte upp min vän Millis för en aw. Härliga sommartider ♡ Vi satte oss nedanför mig & Jocke, vid Hornsbergs strand, och drack rosévin och lite snacks.

Det glittrade i sjön och det var mer än vinet som var berusande. Kanske var det här sista riktiga sommardagen? Trist, i så fall. Men fördelen med att sommaren, eller åtminstone semestern, är över är att alla börjar komma tillbaka i rutiner.

I veckan var jag ute och sprang med Amanda och blev sedan bjuden på lasagne i hennes kök där vi pratade om exakt allt. Vid nio-tiden joggade jag hem och när jag var mitt på Västerbron stannade jag och tittade ut över en vacker huvudstad med en färgglad, magisk solnedgång som statist.

Har inte träffat mina vänner på hela sommaren (typ) så ser verkligen fram emot att tillbringa mer tid med alla de kommande veckorna. ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *