Fredag: Roadtrip till Karlstad och Aperol Spritz till 02:30

I fredags var det en stor dag – jag publicerade “min” första kampanj online på Tele2! Hurra! Så fort vi såg att alla CTA:s fungerade och att det såg bra ut sprang jag ner till loungen där Jesper och Jocke väntade. Vi skulle nämligen åka på roadtrip till Karlstad!

I Arboga stannade vi till för middag och kaffe. Solen låg fortfarande på och nu är det ju inga tveksamheter längre. Det är vår!

När vi kom fram till Karlstad var klockan runt halv nio. Mormor sa att hon hade förberett lite dryck och käk, men jag trodde aldrig att hon hade gjort sig mödan att köpa hem Aperol! Vi har aldrig pratat om Aperol eller så, men följer man mig och Jocke i sociala medier så är det ganska svårt att missa att vi dricker Aperol spritz rätt ofta, haha. Det har typ blivit “vår” drink. Så blev verkligen glad när mormor hade lagt märke till det inför första träffen med J.

Vi satte oss ute på hennes inglasade balkong och snackade i någon timme och drack Aperol spritz. Sedan åt vi lite kvällsmat; svamp- och baconpaj och drack rödvin. Vet ni vad? Efter kvällsmålet bytte vi till Rieslingvin (såklart!) och satt kvar och snackade om allt möjligt… Till klockan halv tre. HALV TRE! Då var det dags att kramas god natt och gå och lägga sig. Hade verkligen en av de mysigaste fredagarna på länge. Det finns så mycket att prata om och eftersom vi alla fyra är väldigt öppna av oss blir det väldigt intressanta diskussioner. Mormor kommer ju från Tyskland och hennes barndom skiljer sig väldigt mycket från våra. Och för min del är det intressant att ta del av mina rötter.

Bra start på helgen, helt klart!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.