Fredag och en härlig frukost

Hej kompisar!

Ligger i soffan med Luxemburg-Sverige på tv:n, ett glas rött och en snygg man bredvid. Inte fy skam alltså!

Imorse åkte jag tidigare till stan för att äta frukost med Victoria. Vi har aldrig träffat varandra tidigare men följer varandra på Instagram sedan en tid tillbaka och om jag minns rätt fick vi kontakt i en Facebookgrupp för tjejer, eller om det först var via jobbsammanhang? Victoria är nämligen VD och en av grundarna till Yollibox, ni vet den där yoghurtglassen? Vi träffades och lärde känna varandra över en frukost – och jag kände med ens att den här tjejen är riktigt riktigt härlig. Vi hade en hel del gemensamt och jag kände verkligen igen mig i hennes driv och karriärstankar. Tycker det är så fantastiskt när man träffar ödmjuka, drivna och passionerade tjejer som har liknande mål som en själv. Vi diskuterade mediabranschen, samarbeten med bloggar och influencers, varumärkesbyggande, kassa samarbeten, entreprenörsskap… Och givetvis en hel del kärlek då det visade sig att våra förhållanden (eller introt till dem) är i princip identiska, haha. Så sjukt.
nybro-3Verkligen en rejält härlig frukost, tack Victoria!

Och till alla er som läser min blogg: det här med kompisdejter är typ det bästa som finns. Vet att det är många som undrar och frågar mig hur jag vågar (?) träffa främmande personer så här men ni ska bara veta hur utvecklande det är! Och vilken energi man får. Det här gav mig energi för resten av dagen och jag har redan börjat fundera över hur jag ska ta min karriär till nästa steg (som om jag inte gör det dagligen ändå)… :-)
nybro-2

Imorgon är det äntligen premiär för första tennislektionen! Jag och Cissi har “anlitat” en tennistränare jag är bekant med, Sara, och vi ska ta privatlektioner under hösten. Jag har längtat efter att spela någon typ av sport ett tag nu… Dags att stänga ner och ta helg. Kram på er!

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *