Fredag och bikinisnack

Så skönt att det bjöds på tillräckligt med sol för att ligga ute ett par timmar. Efter ett långt rygg- och magpass på gymmet bytte jag om till bikini och gick ner till gräset där jag låg i ett par timmar och lyssnade på musik och drömde mig bort. Känns konstigt att det snart är höst. Visserligen kanske vintern bjuder på en resa till sydligare breddgrader (det underlättar ju i princip ALLT) men ändå. Mörkret… Jag är inte redo än.

Fick feeling i tisdags och köpte med mig två bikinis och en baddräkt från Calzedonias rea inne i Sturegallerian. Deras simkläder är ta mig fan de bästa jag någonsin ägt. Sitter som en smäck och kostar inte allt för mycket heller. Om det nu blir en vinterresa vill jag ha lite nya badkläder med mig, det kan ju vara svårt att hitta sånt i december : ) Tips tips!

gardet

Nu måste jag hoppa in i duschen innan mina gäster kommer. Puss o kram!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *