Fredag i Oslo: löpträning, examensfirande och spöregn

Fredag! När jag vaknade strax innan åtta gick jag in i badrummet där jag hade lagt en burk Nocco i handfatet i kallt vatten i hopp om att den skulle vara någorlunda kall. Drack upp halva för att vakna till och begav mig sedan ner till hotellets gym. Jag hade hela rummet för mig själv och ju längre tiden gick desto mer motiverad blev jag.

Ibland kan jag bli väldigt kritisk mot mig själv och tycka att även om jag gör något bra borde jag göra det ännu bättre. Försöker jobba på detta i alla delar i mitt liv och just när det gäller träning har jag börjat peppa mig själv efteråt som om jag skulle peppa en kompis istället. När jag låtsas som att det jag har gjort egentligen är en väns bedrifter är det lättare att säga hur stolt jag är osv.

Efter gymmet möttes vi alla upp och åt frukost på en krog i närheten. Där satt vi ett tag innan vi gick till Lorenzas skola för att se elevernas examensprojekt. Lorenza har gjort en digital crowdfundingsajt i vilken hon berättar om kvinnliga skejtare och deras historia.

Carmen och jag sprang iväg och fotade som sagt…

Examenering! Det var sex klasser (om jag minns rätt) som skulle examineras, tre MA och tre BA. Det tog ganska lång tid eftersom det inför varje klassexaminering skulle hållas ett tal av deras lärare som därefter skulle välkomna resterande föreläsare upp på scen för att därefter kalla upp varje elev på scen, en och en.

Efter några timmar var vi tillbaka på hotellet för att vila i någon timme och byta om innan vi skulle iväg på middag. Så här såg jag ut!

Vi åt middag på en skaldjursrestaurang nere vid hamnen som var så himla trevlig. Sex av åtta beställde skaldjursplatå och vi alla satt och bara “mmm”, “åh”, “ah”, haha. Härlig middag med riktigt gott vin och goda drinkar. :)

Vid midnatt hade regnet som under dagen hade fallit konstant blivit ännu mer ihärdigt så vi struntade i att gå vidare och tog istället bussen hem. Det var också här någon gång som mina favoritskor blev så blöta att de nu är trasiga. (Fy fan vad jag hatar regn.)

Share:

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.