Fredag, hurra!

2fa882b6780f999f91e8613c4aa9908a

Imorse åkte jag till gymmet vid 06:10 och trots att jag hade dubbla lager överallt var det svinkallt. Trots “enbart” cirka -15 skulle man uppfatta det som -22, enligt väderleksrapporten. Hu!

När jag hade tränat klart köpte jag med mig en proteinbar av ren impuls. Brukar vänta med att äta tills jag är på kontoret men idag tänkte jag att det var bra med snabb återhämtning. Det var en jävla tur! Årets tågkaos stod vid gaveln och det var hysteri överallt. Just idag hade jag ett introduktionsmöte (sämst timing!) men det slutade med att jag “bara” kom åtta minuter sent. Tackade min lyckliga ledstjärna för att jag köpte en proteinbar, annars hade blodsockret och stressen varit förjävlig. Istället stod jag lugn och avslappnad i allt kaos…

Under lunchen åkte jag till Blodcentralen och gav blod. De ringde mig igår och bad mig komma förbi pga att de har brist på min blodgrupp. Tydligen har jag den blodgrupp som kan ge till alla andra – hur fett? Åt lite lunch i deras caféteria innan jag begav mig till kontoret igen.

*

Medans kollegorna hänger på Elle-galan (hoppas vi får gå nästa år!) sitter jag hemma i soffan och gör research inför resan till New York. Det är tur att både Kajsa och jag är likadana gällande planering. Det brukar ju aldrig bli som man planerar men det gäller att vara förberedd – bl a vill vi besöka en av världens bästa champagnebarer. Hoppas vi hinner med allt vi vill göra – det är rätt tajt om tid. Men vi får satsa på få sömntimmar och många take aways från Starbucks ;-)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.