Fredag: halloweendrinkar, NK-shopping, pressbud som larmar och Vassa Eggen

Igår natt, efter att ha sett det absolut sista avsnittet av OC, gick vi och la oss med balkongdörren på glänt samtidigt som vi lyssnade till regnet som öste ner mot innergården. Vaknade till samma stämma för några timmar sedan, så mysigt. Hoppas dock att regnet har gett med sig nu, jag har en del ärenden på stan och det hela vore betydligt mer tillfredsställande om jag inte var beroende av ett paraply.

Så, hur såg gårdagen ut? På jobbet var det relativt lugnt och jag inser att jag bara har drygt tre dagar kvar på redaktionen. Jag gör mitt bästa för att hinna avsluta allt och det jag inte hinner med kommer lämnas till min efterträdare. Spännande period just nu.

Sprang över en del till videogänget och kikade när min kollega Mikis filmade Halloweendrinkar. Det kommer ett inlägg om Halloweentips här på bloggen om ett par dagar, håll utkik!

Sedan mötte jag upp JockeNK för lite fredagsshopping. Jag behövde verkligen hitta ett par jeans till. Jag avskyr att prova jeans och därför har jag bara ett par (!) som jag verkligen trivs i. Det är ohållbart! Men så – ibland händer det. På Tiger hittade jag ett par snortajta, svarta jeans som satt som en smäck. Första paret, till och med!

Några meter utanför butiken började larmet pipa och det visade sig vara min medhavda påse som pep. Precis som om jag hade stulit något. Usch, jag började darra och tänkte “tänk om något har ramlat ner i min påse och det ser ut som jag har stulit det?” – låga odds på den, va… Så vi gick tillbaka till kvinnan inne på Tiger som var så vänlig och frågade om det var okej att hon tittade i mina saker. (Påsen innehöll för övrigt min necessär samt två pressbud jag hade fått under dagen.)

Det visade sig att ett av pressbuden, en klocka som jag ska testa, hade ett larm längst ner i asken som orsakade pipet. Jag hade ju pressmeddelande och ett personligt “brev” till mig från företaget som skickade klockan, så det var inga konstigheter alls. Men det kändes verkligen så jobbigt att det var min personliga påse som pep, precis som att jag hade smugglat ner något i den. Usch och fy.

Efter NK-besöket gick vi till Vassa Eggen och drack en varsin drink. När vi var inne på tredje glaset kände vi båda att det var dags att bege oss hemåt och styra middag. Så mysig fredag ändå.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.