Fredag: drinkar i världsklass, rosa himmel och regn på Karlaplan

fredag 1

I fredags kom damerna ovan hem till mig för att drinka drinkar och prata ikapp oss om livet. Jag är så förälskad i mina vänner alltså. Jag säger det ofta, men det finns ju en anledning till det. De nära vänner jag har i mitt liv är starka, ambitiösa, snälla, generösa, trygga, inspirerande och så mycket mer. Jag är SÅ glad över att jag har kvinnor i min närhet som inte bara finns där för mig utan även lyfter mig i mångt och mycket. Så tack för det, samtliga av er <3fredag 2Vi började med en variant på appletini; Absolut päron, äppeljuice, soda och limesaft. fredag 6

Fina Therese!fredag 3Sen gick vi över på vad jag förmodar har blivit min paraddrink; en jordgubbs- och basilikajävel som alltid fungerar. Gjord på Absolut mango, färska (mortlade) jordgubbar, färsk basilika, is, cointreau, limesaft och soda.fredag 4En given fotosession ; )
fredag 8 fredag 5Älskar den här bilden! Kan ni hitta Amanda förresten? Vi skrattade så vi grät när vi såg hennes spegelbild, haha!fredag 7En tredje variant av drink var en proseccobaserad. Gjord på koncentrerad flädersaft, prosecco, mynta och lite limesaft. fredag 11Därefter gick vi över på tequilashots, prosecco och tillbaka till appletinis, hehe.fredag amandaAmanda <3fredag 10

Himlen var mångt och mycket underbar. <3fredag 9Den här balkongen, hög musik och drinkar = sommarlivet just nu. Resten av natten: Soap Bar, vinglig och underbar promenad hem i lätta regndroppar.

Bra fredag. Mycket bra.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.