FREDAG. Äntligen.

middag-angelaSka alldeles strax slänga oss i en Uber till Angela & Max men tänkte bara skriva av mig vad som hände i eftermiddags och sedan LÄMNA DET BAKOM MIG.

Vid 14 i eftermiddags mötte jag upp ett par utanför Saluhallen för att ge dem mina nycklar till lägenheten. De ska nämligen låna den över helgen. Strax innan pratade jag med två kollegor angående om jag skulle ge dem min “säkerhetsnyckel” med eller bara den vanliga. Båda två yrkade på att enbart ge den vanliga och det tyckte jag lät klokt. Problemet, kom jag på senare, var bara att jag ENBART låser det lås som säkerhetsnyckeln går till.

Så när J och jag kom hem till honom och hade börjat sakta göra oss i ordning inför kvällen får jag ett mail från paret. De kan heller inte ringa ELLER sms:a mig eftersom mitt jäkla jobbnummer inte fungera (FORTFARANDE) efter kl 17 eller helger. Jag får panik och efter några mail fram och tillbaka bestämmer vi att jag möter upp dem på restaurangen där de äter romantisk middag i Gamla Stan. Skyndar mig dit, avbryter hela deras middag, ber så hemskt mycket om ursäkt och förklarar mig.

Sedan ska jag gå. Allt sker i en avskyvärd stress, ni kan ju tänka er hur en varm tjej i dunjacka rusar in i restaurangen och säger “SO SO SORRY OMG SO SORRY”. Reser mig upp, tar min mobil och börjar gå… Tills de börjar prata med varandra och hejdar mig, och det visar sig att jag har snott HANS TELEFON. Min låg visst kvar i fickan. Ni kan ju ana er hur det lät när jag försökte förklara mig.

Herregud vad jag skämdes. Så nu har jag både försökt lura dem på pengar, gett fel nyckel och försökt sno deras telefon.

Vad händer i min hjärna egentligen… Behöver nog helg. Nu.

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.