Fredag 20 januari; baksmälla, 660 meter upp i luften och skaldjursmiddag

Imorse när jag vaknade var det med ett ganska tungt huvud… Innan vi gick ut på middag igår så satt Jocke och jobbade medan jag låg i sängen och tittade på Suits och drack cider för att fördröja tiden. Det var väl lite halvsmart när vi skulle upp tidigt dagen efter, hehe. Hur som! Vi hade stämt träff med Daniel och Nathalie, en kille i Jockes fotbollslag och hans flickvän som även de var på plats i Langkawi. Vi bestämde oss för att ses i Oriental Village för att åka Langkawi Sky Cab och sedan promenera över Langkawi Sky Bridge.

211Påväg till Oriental Village

Jag kunde inte äta så mycket till frukost men när vi var på plats utanför OV blev jag mirakulöst mycket bättre. Kanske var det rädslan för Sky Cab, haha.

sky-1

Här är ett långt inlägg som jag publicerat om Langkawi Skybridge & Skycab!

Efteråt åkte vi tillbaka till vår resort och Daniel & Nathalie åkte vidare till Seven Wells dit Jocke & jag planerade att åka senare under resan. Det var fint väder och eftersom jag äntligen kunde äta igen (hehe) blev det en rejäl lunch på stranden, så himla härligt… Svårslaget med kritvit strand och värme alltså.

3 4

På kvällen gick vi tillbaka till restaurangen vi var på innan, den är grym. Det finns inte så många restauranger i närheten av vårt hotell vilket är lite synd men om man väger det mot miljön och boendet är det ändå värt det. Att bo i slutet av en regnskog och ha privat strand väger tyngre än att bo i ett OK-hotell längs vägen med flera restauranger runt om. Tycker vi!

6En korg med räkchips (tror jag?!) som vi får innan varje måltid.9 8 7Haha, ser ni att jag har bränna efter tofsen på handleden?!

Efter middagen bad jag Jocke fota en outfitbild, det kändes nästan surrealistiskt att gå med bara en klänning på kvällen… Det är så JÄKLA härligt med värme alltså. Man blir nästan lite hög. :)) Så här ser det ut när jag ber Jocke posera för att ta fram rätt inställning, hehe…

10 1Klänning från Mango! :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *