Fransförlängning, julkalender och en fet jäkla bomb

God morgon på er!

Det är så trist att uppdatera så sällan som jag gör, men jag tycker inte det känns värt när jag inte har några fina bilder att visa upp. Eller ens några bilder alls. Vad ska jag fota? Insidan på SATS servicekontor? Hehe. Jag återkommer till frågan om vad jag ska blogga om numera. Men hinner knappt fundera på vad jag ska göra i helgen, så. Tiden finns inte riktigt.

Anyway. Jag jobbar hemifrån idag eftersom resten av mitt team är i Oslo. Då kan jag passa på att uppdatera här medan jag vaknar till liv. : )) Gjorde mina fransar i förrgår, blev inte riktigt så naturligt som jag hade hoppats. Alltså dom var jättefina, om man vill ha så kraftiga, det var inte det. Men den stilen jag vill ha var det ju inte. Så det slutade med att jag lite i panik började dra loss fransar och sedan klippte jag de resterande kortare med en nagelsax… The things you do for a pretty face.

Idag har jag massor att göra. I morgon är det första december = julkalendern börjar. Även hos oss på SATS! Japp, varje dag fram till julafton finns ett nytt erbjudande du kan ta del av på ditt SATS-center. Och det är riktigt bra erbjudanden. Jag ska shoppa loss.

Igår förmiddag släpptes en bomb för oss på den nordiska avdelningen. Efteråt gick en del av oss ut på långlunch med långa diskussioner och därefter följde en eftermiddag av rätt upprörda miner. Suck. Allt blir ju bra. Det blir det alltid. Men… Jag hade önskat att allt skulle vara som vanligt bara.

Nu ska jag göra frukost och sätta mig framför jobbdatorn istället för min privata. Puss och kram och trevlig dag!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *