Från ångest till en succékväll

God morgon på er! Gårdagen blev verkligen en succé. Men shit vad svårt det kan vara att gå från oro till lätt i sinne. Har varit så rofylld den sista tiden att jag nästan har glömt bort hur jobbigt det är att ha den där vikten över bröstet.

Efter blogginlägget igår kände jag att jag var tvungen att röra på mig. Att sitta inne är typ det värsta som finns när jag mår sådär så jag bytte om och begav mig mot Karlaplan. Gick in på Fältöversten och påbörjade jakten efter något snyggt att ha på sig under kvällen. Shopping är inte lösningen på allt men att skingra tankarna från det som gjorde mig orolig till att rikta 100 % fokus på att “hitta något som gör mig DDG ikväll” var rätt skönt.

Gick därefter till gymmet och körde ett ben- och bicepspass i två timmar (!). Kände ingen stress och lät det ta sin tid. Älskar när man har hur mycket tid som helst på gymmet!

iphon1 iphone3 iphone6Det här är för övrigt världens bästa tips till er som precis som jag har spänningar lite överallt i kroppen. Det är min kollega Mikis som gav mig tipset och det har ärligt talat gjort underverk för mig. Ta en hantel eller en kettlebell och placera den på olika triggerpunkter. Det gör så jävla ont (jag blir både snurrig och illamående en kort tid efteråt) men WOW vad bra det är. Jag brukar fokusera på området kring höftbenet, höfterna och rumpan. Testa!

iphone7När jag kom ut från gymmet hade solen gått i moln och jag möttes av en rejäl regnskur. Kul osv. Skickade bilden ovan till någon som inte är i Stockholm och fick en bild på ett glas rosé och blå himmel. Inte alls avundsjuk.iphone2Efter att ha blivit totalt dränkt i regnvatten tog jag en lång dusch innan jag la mig i sängen och tog en kort powernap. Somnade aldrig till men låg i en dvala och mådde så himla bra. Tack livet för den skjutsen <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.