Fråga: en säker och enkel drink som vinner drinktävlingar

Matilda: Hej! Jag och några vänner ska ha en drinktävling om några veckor, självklart vill jag ju vinna. Jag vet att du lagt upp lite drinktips tidigare, nu undrar jag om du skulle vilja tipsa om den drinken du tror skulle bli vinnaren i denna tävling? Vi är alla nybörjare så inte allt för avancerat och kanske inte för crazy heller utan alla ska ju gilla den! Ett säkert kort helt enkelt ;)

Svar: Vilken rolig tävling! Har hört att flera bekanta har liknande upplägg, jag borde börja fila på något liknande snart med. ;-) Nedan har jag tipsat om drinkar jag tror skulle kunna vara något för er. Det är med olika spritsorter och ingredienser, några lite enklare än andra. Ni hittar säkert en egen favorit! Alla länkar går till ELLE Mat & Vin och där står även receptet. Lycka till! Och berätta för mig hur det gick efteråt!

1. Champagnecocktail med rosa sockervadd och fläder

cocktail-sockervadd-skumpa2. Gin Tonic med granskott och hjortron

sveriges-basta-gin-tonic-2016-1

3. 3 olika recept på whiskey sour

whiskey-sour-recept

4. Varför inte köra på vinkeln “De trendigaste drinkarna 2016 enligt Stockholms främsta bartenderns“?

trendiga-drinkar-shutterstock

5. Raspberry Martini med rosa socker

raspberry-martini-shutterstock

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.