Fotbollskväll, soldränkt rosé och spontanhäng med lillebror

Igår efter jobbet mötte jag upp Jesper för att snacka lite skit om livet och vad som har hänt sen sist. Vi köpte med oss middag från libanesen i Östermalms tunnelbana och åt på balkongen innan vi bestämde oss för att gå ner till Josefinas och se matchen där.
jesper josefinasFör dig som undrade vart jag har köpt min kavaj: det är en gammal jäkel från Gina Tricot, köpt i Köpenhamn 2013 : )

thowe josefinasEfter ett litet tag öppnade de upp vardagsrummet där de hade ordnat med tv-skärmar och sköna sittplatser inför matchen.

jesper josefinas 2

Fina lillebror som alltid envisas med att presentera sig som min storebror för samtliga nya bekantskaper… Det kom såklart fler och fler gäster och en bit in i först halvlek delade vi med oss av våra platser till ett grabbgäng som vi satt och snackade fotboll med resten av matchen. Ändå så härligt att typ bonda över sport med folk man aldrig träffat tidigare.

josefinas match

Precis som i tisdags var det en otroligt fin kväll. Så oerhört trist med matchens utgång bara. Ska definitivt inte försöka mig på någon matchanalys men tycker vi spelade betydligt bättre än tidigare och att Zlatan avslutar sin tid i landslaget på det här sättet känns så jäkla trist. Sen kan man ju diskutera hur het han har varit under det här mästerskapet också…

josefinas sol

Och jag var så klart tvungen att fota himlen när jag sprang på damernas : )

strandvagen

Efter matchen gick vi hemåt i duggregnet och pratade om vår kärlek till Stockholm. Åt lite mat och somnade runt ett-tiden:

jesper sova

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.