Första veckan, aw och grattis-blommor ♡

Aw och bubbel efter jobbet idag, på Publico med Kajsa

Det är fredag och jag märker att jag är helt slutkörd i skallen. Har nämligen försökt formulera ett åtminstone läsbart och relativt underhållande (hehe) blogginlägg men orden finns inte där. Alls. (Märkte nu att jag stavade fel två gånger i dessa inlägg, wow.)

Okej, vi skippar prestationsångesten och sänker ribban för den kommande tiden helt enkelt.

Jag har under en längre tid verkligen törstat efter att få ta större ansvar och få utmana mig själv rejält. Har ställt mig in på att jobba riktigt hårt, att de kommande åren ska innebära en rejäl utveckling för mig och min karriär. Det innebär ju ett och annat. Så jag är helt inställd på att levla upp. Det innebär att bloggen får stå till sidan, åtminstone så här i början. Bah så ni vet. : )

Väl hemma blev jag överraskad med en “Grattis till första veckan på jobbet”-bukett av J♡ (Ja, det är en vinkaraff, haha! Den enda vas vi har som kan hålla upp så långa rosor är kvar i lägenheten på Gärdet.)

Share:

2 Kommentarer

 1. Sandra
  11/14/2017 / 15:35

  Jag hittade precis din blogg och OJ vad inspirerad jag blev, jag ser att du har gått utbildning inom marknadsföring och jag planerar att gå en sån utbildning i början av 2018.
  Dock känner jag igen mig i din text från utbildningen att man vill ha utmaning och ansvar men samtidigt känner man sig helt förvirrad på något sätt.
  Har du inget bra tips att ge, till mig som nu är “rookie”? :)
  Det känns som huvudet är fullt av idéer och tankar om arbete, praktik osv men få att rådfråga.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   11/14/2017 / 22:09

   Hej Sandra! Vad kul att du är intresserad av marknadsföring! :) Jag svarar gärna på frågor och bollar med dig om du vill. :) Maila mig på t.wagnerlarsson@gmail.com så kan vi prata mer där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.