Första vecka med rutiner

god morgon

God morgon vänner! Den här veckan blir första veckan med riktiga rutiner. Kändes konstigt när jag igår skulle planera hur veckans träning skulle se ut, vilken tid jag skulle gå upp på morgonen och liknande. De rutiner jag hade för 1,5 vecka sedan kändes väldigt avlägsna nu. Men det är bara att testa sig fram och skapa nya utifrån hur mitt liv här ser ut.

Vid sex ska jag bege mig mot ett nytt SATS-center i närheten och avverka ett rejält styrkepass. Istället för att baxa med mig hela träningsväskan och gå direkt till jobbet tänkte jag springa hem igen och göra mig i ordning här. Förhoppningsvis blir det nya melodin istället för att ta med mig packning överallt.

Dags att packa ner träningsskorna… Kl 8 kommer veckolistan för vecka 22 och i eftermiddag dyker ett annat inlägg upp :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.