Första dagen på semestern

sovrumVaknade tidigt imorse, till och med innan alarmet gick igång. Vid sju sprang jag ner till tvättstugan medan Kajsa låg kvar och sussade. De kommande timmarna varvade jag tvättstuga med att storstäda lägenheten; flyttade runt och packade om för att få mer yta. Och nu känns den äntligen “stor” igen! På lördag kommer mitt matbord så känslan av att ha lite rymd i lägenheten lär dock försvinna då, men men. Det löser sig!

Annars har jag egentligen bara ägnat mig åt att “piffa” mig till kommande ledighet; målat samtliga naglar, tränat, smörjt med brun utan sol, storstädat lägenheten, tvättat, tagit hand om sopor osv. NU är jag redo att bara njuta!

Share:

1 kommentar

  1. Cilla
    07/16/2016 / 13:29

    Åh, har du ngt tips på brun utan sol? Tycker alltid att du ser så brun och fräsch ut, hade ingen aning om att det var BUS :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *