Förrädiskt väder och brunch i Soho med Beckhams

Man vill ju gärna tro att den klarblåa himlen och underbart strålande solen skulle inge någon form av vårväder men det var ju bara att glömma. Totalt. Kylan är extrem och för oss som på något vänster hade hört att det skulle vara flertalet plusgrader har utbudet av medhavda kläder inte direkt varit lämpat för tjugo minusgrader. Idag står temperaturen på -13 och vindar som ger en känsla av snarare -20. FY F A N.

Skärmavbild 2016-02-14 kl. 18.16.50 49Så fort vi kom hem efter brunchen höjde vi termostaten till max och la oss under täcket med fötterna på AC-maskinen. En fin utsikt men jävlar i min låda vad kall man är. Fortfarande.

Men som sagt. Brunch! Imorse åkte vi till Soho för att äta brunch på Balthazar. Det var galet mycket folk men vi lyckades få plats ändå.

57

50 51

Vi båda beställde in våfflor med varma bär och en varsin au pain chocolat.

54 56 55 52 53När vi hade ätit upp (nåja) frågade vår kypare om vi ville se dessertmenyn. Eh………. :) Rekommenderar VERKLIGEN det här stället. Riktigt fin inredning, massor av goda alternativ på menyn, fullt med New York-bor och hela tiden stod det minst 15 personer i kö som väntade på att få bord. Boka ett besök här nästa gång ni är i staden!

*

När vi klev utanför dörren stod det ett dussin paparazzis och väntade på någon. Vi blev helt paffa och frågade vem de väntade på men de vägrade berätta. Och nyfikna som vi var kunde vi inte strunta i att vänta vi med… Trots den jävla kylan.

58 59Efter tio minuter, när både fötter och händer hade domnat bort(!) kommer två livvakter ut från restaurangen och snart kommer en stor, svart SUV och kör upp framför entrén. Alla blir som galna och ut kommer… sönerna Beckham!

63 62 61 60(Det är sjukt att jag lyckades fota med ett finger jag inte hade känsel i…)

Vi stod kvar ett tag och väntade på att paret Beckham skulle rulla in men det blev så jävla kallt att vi var tvungna att bege oss. Sprang in i en butik där jag trodde jag skulle kräkas av kylan. Hur sjukt?..

Och nu ligger vi här i sängen med lemmar som äntligen börjar få normal kroppstemperatur. Ikväll väntar Rangers-Flyers i The Garden!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *