Förkylningen från helvetet och säsongens första F1-kval

Det känns som att jag har hostat sönder mina lungor i natt. Jag gick och la mig direkt efter Djurgården-Frölunda och vaknade flera gånger av att jag hade äckel i halsen och behövde hosta. Usch. Från att inte ha varit förkyld/sjuk på jättelänge till att vara superförkyld TVÅ gånger under loppet av drygt en månad… Behöver nog fundera över vad det är jag gör annorlunda idag som gör att mitt immunförsvar är sämre.

Det positiva? Jag var vaken vid halv sex men låg och drog mig till sju-tiden. Efter en varm dusch la jag mig i soffan och såg säsongens första F1-kval. Alltid något! Race imorgon, fast vid 05 15 om jag minns rätt. Inte jättesugen på att kliva upp så tidigt en söndag med sjukdom i kroppen. Får se reprisen några timmar senare.
f1-montrealBror och jag i Montreal 2015

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *