Förkyld som ett as

förkyld lördag

Tja kompisar.

Gårdagens inlägg om “nyårslöften” var tidsinställt, annars har bloggen ekat tom – med anledning av att jag är så jäkla förkyld. Jag kunde jobba hemifrån i onsdags och igår men efter lunch tog jag beslutet att vara hemma idag – utan att jobba.

Gick och la mig vid 18 igår och har legat i sängen till 11 idag. OCH ÄR ÄNDÅ INTE FRISK. Äter Esberitox, Tylenol, D-vitamin, Zink och Treo. Använder värmedyna, dricker te och ingefärssmoothie, använder nässköljare och gud vet vad. Och sover. Har till och med på mig extra varma strumpor.

Men alltså, blir tokig på detta. Jag hatar att vara sjuk. Det finns inget värre. Jag hade planerat flera hårda träningspass, göra god mat att njuta av efter träningen, plocka ner alla julprydnader, göra ansiktsmask och måla naglarna inför nyår, gå och handla godsaker tills dess att Joakim kommer hem…

Men istället ligger jag i soffan och jag har inte kunnat göra ett dugg samtidigt som granen i princip viker sig på hälften för att den är död sedan Lucia.

Nåväl. Ska sluta klaga. Eller nej, det ska jag inte alls. Det är nyårsafton imorgon och jag är svinförkyld.

Okej, en rolig sak: jag vaknade vid 4 imorse av mina egna läten och att mitt ben låg utanför täcket samtidigt som jag sparkade i luften. Jag drömde nämligen att jag hade förmågan att hoppa REJÄLT högt, i stoooora bågformar, på hustak och i stora träd. Jag har drömt det förut och det är så jäkla kul! Man hoppar på en hoppstylta, fast det är egentligen mina ben. Ville inte somna om efteråt för ingen dröm skulle kunna överträffa den, haha.

Somnade om vid 6-7 och drömde flera drömmar, bland annat om farfars gamla hus, gamla relationer, om en farbror som försökte kyssa mig, att jag blev jagad och gud vet vad. Drömmer alltid sjuka saker när jag är sjuk, men dessa drömmar var verkligen annorlunda.

Nu ska jag trycka i mig ÄNNU en Treo och lägga mig under dubbla filtar. : ))))

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.