Förkyld. Igen.

Drömfrukost just nu… (Från Wayne’s Coffees pressevent i september)

Det började egentligen redan igår morse när jag var på väg till tennislektionen med jobbig huvudvärk. Tänkte att det berodde på stela muskler och mycket riktigt gick huvudvärken bort efter några minuters träning. I slutet på lektionen började dock mina ögon att rinna, halsen känns av och jag kände mig sådär tung i kroppen som man gör när man har en virusinfektion. Inte mycket mer med det, jag gick till jobbet och när Apoteket på samma gata öppnade vid 10 gick jag ner och köpte Ipren, Alvedon och Voltaren. Knaprade piller, drack mycket vatten och höll mig varm med min värmedyna som var kvar på kontoret sedan tidigare.

Efter jobbet struntar jag i att träna och åker istället hem och somnar direkt på soffan. En halvtimme senare gör jag mig i ordning och när Jocke kommer firar vi oss och kärleken med middag och presenter innan jag återigen somnar i soffan. Kul tjej, hehe.

Hela natten har jag drömt jobbiga drömmar vilket jag alltid gör när jag är sjuk. Drömmarna involverade personer jag bryr mig om eller har brytt mig om och händelserna speglar sådant som är viktigt för mig. Nä, fy. Märker för varje nattlig timme som jag vaknar till att jag bara blir sämre och sämre.

Och nu är det morgon, jag är sjuk för säkert 8-9:e gången på bara ett år och jag börjar bli jävligt trött på det. Var så här tokförkyld i mellandagarna med. Förut, för typ två år sedan, var jag sällan sjuk och nu är jag det nästan varje månad. Och då äter, tränar och mår jag ändå bättre nu.

Nåväl. Jag jobbar hemifrån idag istället för att ta en sjukdag. Det går liksom inte att vara sjuk så ofta och tro att det inte märks på resten av livet eller kontoret. Min lön blir toklåg och mina kollegor får jobba hårdare. Livet med ett pissigt immunförsvar :)) *bitter*

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.