Fördrink med rosblad och en stor dos tjejsnack

valkomstdrink rosa

Igår bjöd jag över Angela, Sofia och Emma på drinkkväll hemma hos mig. Tanken var att vi skulle njuta av sommaren ute på balkongen men i snålblåst, regn och 10 plusgrader var tanken inte lika kittlande. Bar in balkongbordet (längtar SÅ tills mitt matbord kommer nu!) och så satt vi inomhus istället.

valkomstdrink

Till fördrink bjöd jag på en rosédrink med rosblad i. Jag hade sprungit förbi torget och köpt blommor efter jobbet så både rosor och pioner var som vackrast igår kväll. (Har jag sagt att jag älskar blommor? Ett par gånger, va?)

tjejkvalll tjejkvallTrots att dessa tre tjejer aldrig träffat varandra tidigare blev det direkt en bra nivå på snacket. Jisses alltså, ge oss kvinnor en drink och vi blir bästisar. Typ. Hade en riktigt härlig start på helgen med er, tack för det tjejer!

vit sangriaEn variant av vit sangria bjöds det även på : )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.