Förändringar i träningsschemat

a7a6253b19e00f52fbc53f7871d35f16

Så vecka 2 är i princip över och jag märker att jag inte kan träna på samma sätt som under vecka 1. Om jag ska träna så mycket behöver jag 1) äta mer och 2) inte ha så mycket planer. Så jag går ner i träningspass istället eftersom jag, med kostschemat jag nu följer, inte kan äta mer pga asmätt hela tiden och behöver ha vissa kvällar/morgnar att skjuta in oväntade grejer på. Typ förhandsvisningar och packa flyttkartonger eftersom jag inte bor i läggan så länge till.

Vecka 2 då?

Styrkepassen har gått väldigt bra. Kör många reps och tröttar ut musklerna. Mina knän gör lite ont och jag funderar på om det är löpningen eller styrketräningen. De skor jag använder ger inte särskilt bra stöd vilket gör att det är mina knän som får ta smällen när jag till exempel går i utfallssteg och vinglar lite. (Jag körde ju inomhusboll i dessa för någon månad sedan, hade ont i fotanklarna i flera dagar efteråt. Osmart!)
thowe-wagner-gym

Tänker mig att vecka 3 ser ut så här:

Måndag: morgonpass. Rygg, triceps och hiit.

Tisdag: morgonpass. Spinningklass 45 min.

Onsdag: vila pga orkar ej 3 morgonpass på rad och har frisörtid efter jobbet.

Torsdag: morgonpass. Axlar och mage.

Fredag: vila.

Lördag: dagspass. Ben och mage.

Söndag: kvällspass pga lägenhetsvisningar. Bröst, biceps och hiit.

4 styrkepass som är bestämda av coachen och 1 cardiopass av egen vilja.

Det kryper lite i kroppen av att ha två vilodagar men jag är övertygad om att det kommer att belöna sig under de dagar jag tränar. Om jag känner att jag blir stel får jag gå morgon-/kvällspromenad helt enkelt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.