By Thowe

För att orka sista vintertiden

Imorse skrev jag ett blogginlägg där jag ärligt beskrev hur vintern får mig att känna. Skit, rent ut sagt. Så för att inte gå under totalt började jag lista upp alla saker att se fram emot första kvartalet. Så länge jag har ungefär en rolig sak att lägga fokus på varje vecka så kommer det att gå bra. Resten av tiden ska jag ägna åt att nå mina nyårslöften: tänka positivt och bli stark under tiden…

Januari:

Palmamiddag! Middag hos Amanda med Palmagänget från i höstas. Tror det blir några drinkar med…

Parmiddag. Angela och Max, Jocke & jag – middag hemma hos Malin och Mange. Vi sågs senast i augusti/september, ska bli så jäkla kul att ses allihopa!

Tjejmiddag. Angela, jag & Michaela ses över middag här i Täby. Mys!

Göteborgsbesök! Kajsa kommer till Stockholm och tillbringar en natt hos oss.

Februari:

Tjejhelg. Sleep over med Amanda och Therese här i Täby.

Kvällskurserna startar. I februari börjar jag studera italienska med mamma i 10 veckor.

Träffar min adept igen. Jag har nyligen blivit mentor till en tjej och i februari ses vi igen. Trots att det är för hennes skull som vi ses så blev jag så fylld med energi efter vårt första möte – ser fram emot nästa.

Birthday brunch! Louise fyller år och det firas med tjejbrunch, längtar!

Alla hjärtans dag. Förra året var jag ju i Oslo, så hoppas att Jocke & jag gör något mysigt tillsammans i år.

Mars:

Vasaloppet. Börjar mars med att åka till Sälen och åka skidor samt heja fram Jocke i Vasaloppet.

Dirty Thirty! Angela fyller 30 år och det KAN bli årets fest om jag känner henne rätt.

Ljusdal. Jeppe, jag och Eugenia åker till farfar en helg.

Vet ni vad som kommer sen? April. Då kommer ljuset. Och så småningom värmen. Då kan vi sitta ute på terrassen med tjocktröja/tunn jacka och filt. Vi är snart där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *