Fondueboden och Martins 20-årsfirande

I lördags tog vi bilen till Vasastan för att möta upp resten av Jockes familj och fira Martin, Jockes lillebror, som fyllde 20 år. På jobbet konstaterade vi att det måste vara rekordmånga som fyller år just nu, men antar att det har att göra med semesterkänslor i julimånad för samtliga föräldrar ; )

Vi sågs på Fondueboden där jag har varit en gång tidigare, på min egen 22-årsdag med pappas familj. Minns att min storasyster Lorenza hade målat en stor tavla till mig och den hade hon tagit med sig, inslagen, till restaurangen. Kom att tänka på den nu, undrar vart den är?! Troligtvis på vinden hos mamma nu när jag tänker efter, den fick helt enkelt inte plats i ettan på Gärdet.

Vi delade på ett par köttbuljonger och massor av goda såser. Till efterrätt serverades chokladfondue och kaffe. Mycket gott och det bästa var såklart sällskapet. Är väldigt glad över att jag trivs så himla mycket i min pojkväns familjs sällskap. Ser fram emot att hänga i Spanien med hela gänget i sommar!<3

Runt elva sa vi hej då till gänget som alla skulle iväg på olika saker medan vi tog bilen hem och la oss i soffan för att invänta Rangers-Canadiens. Efter att ha väntat och slötittat på TV i en timme såg vi att matchen börjar 2 och inte 1 (!) så då gick vi och la oss istället. Kanske lika bra, hehe.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.