Födelsedagsveckan från 2013 till i år

Det är den 27:e augusti, månadens sista söndag, vilket innebär att det bara är en vecka kvar till årets bästa dag: min födelsedag! Med andra ord inleds födelsedagsvecka här och nu. Jag har nog aldrig varit så här fullbokad (!), haha. Men jaja, så länge man lägger sig i vettig tid, andas djupt, äter bra mat och tränar så klarar man av den mesta turbulensen. :)

Men tillbaka till födelsedagsveckan! Så här har den sett ut de senaste åren: 

2013

Några dagar innan min 23-årsdag började jag på MI. Den 3 september, min födelsedag, var en tisdag och vi skulle ha klassfest allihopa. Dagarna innan gjorde präglades mestadels av att börja i skolan igen, med nya människor och förväntningarna som fanns. Färjestad mötte Detroit på hemmais och givetvis var vi där och tittade. Den första perioden var det knäpptyst i hela arenan, alla bara stirrade på spelet… Det har jag aldrig varit med om tidigare. Man kunde höra spelarna skrika åt varandra, haha.

2014

Några dagar innan jag fyllde 24 år började andra året på Medieinstitutet och vi tvåor hade en slags “nollning” av ettorna. På bilden syns förresten Loui, som ni säkert har läst om – det är hon som har perfekt Instagramflöde och en lysande karriär inom SoMe och digital kommunikation! Jag skulle börja min praktik på C More i början av september men fick redan nu följa med på reklaminspelning och lyfta Le Mat-pokalen. Och givetvis var jag hos frisören även detta år, dock med annorlunda slutresultat.

2015

Unnade mig ett frisörbesök några dagar innan jag fyllde 25 år. Jag försöker alltid “putsa till mig” en aning innan jag fyller år, typ fixa håret och smörja in mig med brun utan sol.  Varför inte? :) Det här året kom högsommarvärmen i augusti och det gick hur bra som helst att lapa sol på terrassen och bada i poolen i slutet av augusti. Mamma, jag och Per körde en spontan aw som sedan blev till middag följt av ännu fler drinkar på en takbar i stan. KUL!

 2016

Förra året bar jag i princip alltid hatt under den här tiden på året. Jag var på ett pressevent i samband med modeveckan och skulle senare på dagen intervjua några landslagsspelare, bl a Oscar Hiljemark, för Café. Det var dock något problem med något kontrakt och intervjun ställdes in några timmar innan. Hiljemark är ju “gammal” Elfsborgsspelare och jag hade därför förberett en landslagströja som han och några andra, typ Anders Svensson, kunde skriva något kul på. Jocke är nämligen Elfsborgssupporter. Blev besviken eftersom jag tyckte det var en kanonidé, men inget att göra åt saken. Några timmar senare traskar dock Emil på Café och Oscar Hiljemark in till oss på DC och jag brister ut “OSCAR du måste signa en sak åt mig”. Haha. Och då blev det en present ändå. När Jeppe fyllde år firade jag honom med middag följt av drinkar på Dramatenterrassen. Jocke anslöt efter hans träning och det kändes fortfarande stort att han skulle vara med på en så personlig grej som drinkar med brorsan. :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.