Födelsedagsveckan 2017

⇒Veckans förändring:

Min hyresgäst flyttar ut i slutet av veckan och lägenheten blir återigen min. Inte för att jag och Jocke ska flytta isär utan för att… Jag ska sälja min! Japp, nu är tiden kommen. Ganska häftigt. Och hur kul som helst! Jag ska fixa den i två veckor innan fotografering och visning sker och givetvis kommer det upp bilder och köpinfo här. ;)

⇒Veckans planer:

Alltså – utöver att faktiskt ha ett heltidsjobb så: aw x 2, pressfrukost med Samsung, Valeries visning under modeveckan, födelsedagsmiddag, födelsedagsfirande med pappas familj, min födelsedagsfest, försöka hinna med att köpa presenter och styra upp allt inför festen (!), jag & Jocke ska på ett event med Massimo Dutti, jag ska träffa min psykolog, förhoppningsvis hitta en snabb tid för att göra naglarna och TRÄNA. Och SOVA! Och såklart… FYLLA ÅR :)

⇒Veckans middag:

Torsdagens födelsedagsmiddag, min lillebror fyller 25 år <3

⇒Veckans AW:

Haha, vad roligt att det finns med en aw-fråga. Som om man går på aw varje vecka? Jag ska förvisso på två stycken, men det hör ju till ovanligheterna. I morgon ska jag träffa Jens och på onsdag ska jag och Cissi fira att vi sprang Midnattsloppet förra helgen.

⇒Veckans fest:

Det måste ju bli min egen födelsedagsfest! Hurra!

⇒Veckans störiga:

Att jag inte riktigt vet hur jag ska hinna med allting men sånt där löser sig alltid.

⇒Veckans skrivande:

Jag har fem deadlines. Så jag ska nöta tangentbordet i ett par dagar nu. Mina bröllopsartiklar med Johanna Kajson ska också bli klara, jag lovar att länka när de är publicerade!

⇒Veckans tv-serie:

Vi har precis sett slut Ozark, hoppas det kommer en säsong 2. Gillade den verkligen. Igår började vi se 13 reasons why (jag vet, något efter) – och jag fastnade direkt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.