Födelsedagsvecka: fashionweek, AG & födelsedagsfest

I torsdags började Den Roliga Helgen på allvar! Först ut var Valeries visning dit jag gick med Angela. Ska jag vara ärlig var det en större inspiration att se alla snygga och coola tjejer i publiken som visade sin personliga stil, även om jag verkligen uppskattade visningen med.

Bar min statement-ring som jag tycker är så himla FET. Våga bara mucka med mig, va! Och så Gettybilden, haha. Avdelning: svårt att posera naturligt framför en främmande fotograf… Rolig grej: 4400 kronor kostar det att köpa loss bilden. Tog en printscreen istället. ;)

Efter ett par timmars jobb på eftermiddagen åkte jag till Fridhemsplan för att köpa en present till Jocke som har avancerat på jobbet och sedan sprang jag med andan i halsen in på AG för att fira Jespers 25-årsdag.


Ostron till förrätt och delad grillbricka till varmrätt. Jag äter sällan kött numera, har bara inte blivit så, men då och då tycker jag är okej. Särskilt när det är kvalité. Sedan kramades vi hej då och jag gick i princip och la mig direkt när jag kom hem, hehe.

På fredagen var det jobb som vanligt. På lunchen åkte jag till min lägenhet och hämtade nyckeln som min fd hyresgäst hade lämnat när hon flyttade ut på morgonen. Att det fortfarande var dammigt och fläckigt gjorde att min helgkänsla dog ganska markant, jag blev ärligt talat väldigt irriterad och besviken men valde sedan att strunta i det. Nu är lägenheten min igen och snart är den såld.

På kvällen bjöd Jesper hem oss + pappas familj på bubbel och fika. Han är så himla söt, har en ungkarlslya och serverar bubbel i ölglas. Men det finns en charm i det med, haha! <3

LÖRDAG! Jag gjorde mina naglar på ett nytt ställe på Fridhemsplan och blev verkligen supernöjd. Tjusiga va?

Efter några timmar började klockan närma sig festdags och vi ställde i ordning bordet och fixade i ordning musiken. Jag hade ordnat två olika drinkar: en med ginger/lime och en med hallon och tranbär. Sedan serverades det rosévin, vitt vin och lite annat smått och gott.

Dessvärre tog jag inte så många bilder som jag hade önskat för att… Min kamera är såld! Och min nya kommer i veckan. Så det är bara kassa mobilbilder just nu.

Men, jäklar vad kul jag hade. Vid halv tolv eller något tog vi tunnelbanan till Berns och festade natten lång. Jag skrattade säkert hela tiden, hånglade med Jocke, kramade mina vänner och bara NJÖT! Wow, vilken födelsedagsnatt. <3

Jocke och jag var hemma strax innan tre med en varsin Donkenmeny i en takeaway-påse och jag med riktigt ömma fötter efter att ha slängt av mig klackarna för att snabbare kunna springa till tuben… Jag kan bli manisk när jag är lite susig, vill absolut INTE ta taxi, haha. Jag hatälskar taxi. Stackars Jocke. Gick och tvättade fötterna så fort jag kom hem, såklart. Sedan städade jag lägenheten och njöt av att det var min födelsedagsmorgon innan jag somnade bredvid en snarkande pojkvän.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.