Födelsedagstider och babbel

Igår firade vi Jesperrestaurang AG här på Kungsholmen. Jag beställde in några ostron till förrätt trots att det är en erkänt bra köttrestaurang. Sedan delade vi alla på en mixed grill; en tallrik med olika köttdelar och med olika ursprung. Mycket gott!

Idag har det varit en… lång dag. Mycket lång. Jag har brottats med många olika känslor och det är främst två saker som har varit riktigt jobbiga. När jag mötte upp Jocke efter jobbet hade jag nära till tårarna. En sak jag ogillar är att jag försöker bli av med jobbiga känslor så fort som möjligt och jag försöker därför intala mig själv att “Om hundra år spelar detta ingen roll” eller “Det finns folk som har det värre” och så vidare. Istället för att ta mina känslor på allvar och inse att det är okej att jag känner mig sårad och besviken av en vän, att jag har blivit förbannad eller känner mig orättvist behandlad. Det finns alltid människor som har det värre, men det betyder inte att mina känslor inte spelar någon roll.

Vid halv sju mötte vi upp Angela och MaxNorrmalmstorg och begav oss till Sturegallerian där Massimo Dutti hade event. Var på ett betydligt bättre humör när vi kramades hej då efter ett litet tag när vi skulle vidare på födelsedagsfirande ute i Solna. Angela och jag firade fyra år som vänner i veckan och det senaste 1,5 åren har vi verkligen blivit nära vänner. Jag värderar vår vänskap högt och jag tänker särskilt en dag som denna hur glad jag är att jag har en handfull nära vänner jag gör allt för.

På tunnelbanan tillbaka till stan fick jag mig en liten Aha-upplevelse och jag har återigen insett att det verkligen är jag som styr mitt liv. Det var uppfriskande.

Nu är det verkligen dags att stänga igen datorn och göra mig i ordning inför morgondagen. Jag har massor att göra innan alla gäster kommer vid 19. Som tur var kunde jag flytta fram min nageltid från 9 till 14, så en liten sovmorgon kan jag ta i alla fall. Trevlig helg på er!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.