Födelsedagsfirande hos mamma

sondag 1I söndags skulle brorsan (som fyller år tre dagar innan mig) och jag bli firade hos mamma. Vi började med att skåla i champagne och snacka lite skit innan det var dags att sätta sig till bords. Jesper är ju familjens kock så han hade, trots sin födelsedag, varit mammas co-pilot (eller om det var tvärtom :) ) och resultatet blev en förrätt på portabellosvamp, räkor, parmesan och lantbröd – så himla gott. sondag 2Till varmrätt bjöds det på ryggbiff med rostade rotfrukter, olika såser, hasselbackspotatis och räkor. Jag är helt tokig i räkor just nu och vill helst äta det varje dag. Att blanda ryggbiff med skaldjur gjorde dock enbart jag och min snart 5-åriga systerdotter. ; )sondag 3 sondag 4Därefter var det efterrätt (olika glassar och toppings) och presentöppning! Jag fick en väska jag hade önskat mig, ett par löparskor, vattenglas, presentkort och en slant. Perfekt till hösten : ) Nu ska jag bara bli en fena på tennis, löpning och få en frisk rygg så ska den här hösten bli en alldeles utmärk en. ; )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.