Födelsedagsfirande för mamma

mamma-1I söndags firade vi mamma som fyller år den 20:e, alltså imorgon. Tycker lite synd om mamma som många gånger “måste” kombinera sin födelsedag med julafton, typ att vi slår ihop lilla julafton med hennes dag. När jag var liten hatade jag att min brorsa som fyller år tre dagar innan mig firades samtidigt som jag. Nu är mamma förvisso vuxen men ÄNDÅ. : )

mamma-3De hade lagat pulled beef som hade stått i ugnen i 27 timmar (!) och till det tacotillbehör. Mycket gott :)  Gänget drack corona med lime i och jag önskar verkligen att jag kunde dricka öl för det ser så himla gott ut. Men det går bara inte.

Hur som! Mamma öppnade presenter och sen åt vi godis till efterrätt och pratade om hur vi skulle göra i jul, bland annat vem som ska vara tomte åt mina syskonbarn… Gissa vem lotten föll på? ; )

mamma-2

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.