Födelsedagsdrink hos mig

drink-6I helgen hade jag bjudit hem hela pappas familj på födelsedagsdrink. Vi är så många kids i familjen – som dessutom har flyttat ut! – att vi har bestämt att vi nu i vuxen ålder bjuder hem familjen om vi vill fira våra födelsedagar. Betydligt lättare!

drink-9 drink-4Jag hade förberett med lite öl, bubbel, alkoholfria alternativ, sprit till drinkar och så lite gott att tugga på. J kom efter sin match och familjen ramlade in strax efter 19-tiden. Så satt vi i en ring och tjötade, fungerade faktiskt väldigt bra att vara nästan ett dussin människor på 24 kvadratmeter, haha! Jag fick superfina presenter; familjekort på SATS, ballerinaskålen från Skultuna, Pol Roger (min favorit!), champagne från Lanson och massor av hälsoprodukter typ chlorellatabletter, rismjöl, vetegräs osv. Perfekt blandning ;-) Fick även en supermixer i somras som tidig födelsedagspresent men jag har inte vågat använda den än… Det är en mixer som kan göra smoothie, juicer, soppor OCH glass. Fungerar lika bra att slänga ner ett äpple som isbitar som mjölk. Är orimligt taggad på att testa den till veckan!

drink-1 drink-2 drink-3

Sjukt härlig kväll! Familjen åkte hemåt efter ett par timmar och J, jag och brorsan var kvar och drack drinkar innan vi tog tuben till Mood och mötte upp Jessica, Therese och Amanda på Boquerian. Riktig härlig lördag. <3

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.