Födelsedagsbrunch för Angela ✨

I fredags var vi ett gäng tjejer som överraskade Angela när hon kom hem från jobbet. Världens bästa Angie! ♥ Hennes väninna Mirnesa hade planerat och dragit ihop oss fjorton tjejer som åkte dit efter jobbet och några av dem hade löst catering, tårta, bubbel och annat gott. Så kul att Angela inte anade något heller, haha. Hon är fan en detektiv annars.

Med anledning av Angelas födelsedag så styrde hennes kille Max en födelsedagsbrunch med mig och Jocke. Det var tänkt att bli en överraskning men det listade hon ut såklart, haha.

Vi sågs på nyöppnade Eataly och visst, jag har hört positivt om det stället, men WOW jag blev så imponerad! Vill ha det här som stammisställe nu!

🍊 🍇 🧀

Vi delade på en chark- och ostbricka sedan beställde gänget in pasta och jag beställde in en pumpasoppa med getost. Trodde inte att det var soppa, så ni som tänker “Vad annorlunda att Thowe äter soppa ute” – det var inte med mening, haha…

Till efterrätt drack vi kaffe och vin eller bellini. Kände mig sådär härligt vinsusig efteråt och önskade att det var vår ute och att vi hade hela dagen och kvällen framför oss.

Men nej, idag är det söndag och nu ska jag packa väskan för Oslo och ta en dusch. Imorgon är det Norge som gäller och jag ska röntga ryggen hos en specialist. Efteråt väntar middag hemma hos syrran. Spännande! 💫

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *