Flugglasögon och kavajbonanza ✨

Förra veckan publicerade jag ett inlägg som heter “Det här vill jag ha i min vårgarderob” där jag listade sju plagg/accessoarer jag vill bära i vår. För ett par dagar sedan tog jag en vända i några second hand-butiker och det gick verkligen över förväntan. Knepet är att ta sig tid att gå igenom alla galgar, lådor och vrår – det mesta är “skit” ärligt talat, men ibland ramlar man över några guldkorn till en spottstyver av vad priset hade varit i butik.

När jag packade upp väskan var det följande som lades ut på golvet:

› Två kavajer, en rutig och en med kritstreck. Båda sitter bra, men den med kritstreck sitter som en jävla smäck.
› Tre strassarmband. Hej 90-tal ♥
› Ett par avlånga, hängande örhängen i silver med en stjärna längst ner. Fick inte till någon bra bild, ska visa vid tillfälle.
› Solglasögon, stora och runda som får mig att se ut som en fluga.
› Ett kornblått skärp med stora “smycken” på, kommer bli superfint i midjan på en lös klänning eller en blus.
› MAGVÄSKAN! Eller, bröstväska kanske det blir. Oavsett vad, jag hittade en sliten jävel i läder som blir perfekt.

Mycket nöjd med mina köp. 💅🏽💅🏽💅🏽

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *