Flightmode, en lugn kväll och våfflor till middag

Det är väldigt få kvällar någon av oss inte har något planerat samtidigt. I princip varje kväll är det någon form av träning eller umgänge och det är sällan vi bara landar i soffan tillsammans. Men igår var det just en sådan kväll. Jag la mig på hans bröst i soffan när jag klev innanför dörren och sedan rörde vi inte på oss förrän några timmar senare när vi gjorde våfflor till middag.

En kvällspromenad någon timme senare och mer kvalitetstid med min pojkvän. Bra vardag. Lugn vardag. Precis som jag önskade.

*

Igår lät jag även datorn vila (därav inget blogginlägg) och satte även mobilen på flightmode för att själv välja när jag ville ta del av notiser som, om vi ska vara ärliga, kommer i princip hela tiden. Instagram, Twitter, Facebook, sms.

Jag funderar över hur nyttigt det är att ha skärmen uppåt och hela tiden ha den synbar. Undermedvetet måste åtminstone 20 procent (drog till med en siffra, men ni förstår min poäng) av ens fokus ständigt vara på mobilen. Så fort mobilskärmen blir ljus fastnar blicken och avbryter allt fokus man har på något annat.

Intressant var det i alla fall att se hur jag reagerade och hur jag kände när jag inte bara la ifrån mig telefonen utan gjorde mig onåbar fullt ut genom flightmode.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.