flashback 2011 på Hillenberg

cava på hillenberg

Sån himla härlig dag igår! Solen sken och fredagskänslan var på topp. Efter jobbet gick jag bort till ett bostadsområde som jag är lite intresserad av, ville liksom känna av energin och känslan av att hänga där. Spännande!

Sedan mötte jag upp Bella för en after work på Hillenberg. Det kändes precis som för fem år sen, när vi satt i TIMMAR och drack vin, snackade om livet och glömde bort tiden (och att äta middag, haha). Minns speciellt en varm sommarkväll när vi tog en after work på Medis (klassiker) och vid 23-tiden (!) begav vi oss därifrån. Då mötte vi en killkompis till mig som var på väg ut och frågade vart vi skulle, skulle vi möjligtvis också ut? Och vi svarade “Nej, vi har varit på aw!”. Sen klockan fem… Haha!

Härlig kväll! Blev ni lurade igår? Mamma skickade en snap där hon sa att Jörgen Jönsson var klar som huvudtränare för Djurgården. Och jag gick på den. Skyller på att jag hade några glas cava innanför västen. Herregud.

aw hillenberg

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.