Fixardag delux

Alltså wow, gårdagen… Har inte fått mycket sömn den här helgen, inte heller i natt, men ändå haft det så gött att det inte har spelat någon roll. Men ni vet, jag sover ju gärna 9 timmar per natt. Hehe.

När vi var strax utanför Bålsta sa plötsligt motorn ifrån och bilen saktade ner på motorvägen. Jag har varit med om det för några år sedan, men då minns jag det som att (den) bilen slutade rulla helt och hållet. Usch, tycker det är rätt obehagligt när bilen inte ter sig som man tror den ska. Hur som helst, vi stannade på en mack, kollade upp vad det var och sedan åkte vi mellan 40-70 km/h sista vägen till Stockholm.

Resten av söndagen rensade jag HELA min garderob. Jag skämtar inte. Jag drog ut ALLA galgar i garderoben och allt ur lådorna, slängde det på sängen och hämtade upp mina sommarkläder från källarförrådet. Sedan började rensningen. Jag gillar ju inte att småpilla och gå runt och plocka i vardagen vilket kan göra Jocke lite tokig. Men jag älskar stora rensningar, när man verkligen märker en förändring. Då blir jag som manisk. Igår var en sådan dag. Nu har jag två stora IKEA-påsar och en till papperskasse med kläder som jag ska sälja på loppisen nästa helg. Kom förbi, vet ja!

Resten av kvällen tvättade jag en handfull maskiner, vek tvätt, plockade (!) och jobbade klart det sista. Jävlar, vilken söndag ändå!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.