Fixa bästa halloweenfesten – 5 tips!

Inlägget innehåller annonslänkar till Cool stuff, Lagerhaus och Kocken & Bagaren

Min halloweenfest för ett par år sedan – kolsyreis är ett hett tips!

Åh vad jag önskar att jag hade en halloweenfest att gå på i år. Det var länge sedan jag klädde ut mig! Eller nja, nu ljuger jag ju faktiskt… När min svåger fyllde 30 i vintras hade han en maskeradfest och då klädde jag ut mig till Harley Quinn. Sjukt kul ju! Jag har själv hostat halloweenfester under årets gång men ni vet, ju äldre man blir desto mindre tid känns det som att man har? Eller så är det bara annorlunda prioriteringar, hehe.

Ska du hosta eller gå på en halloweenfest i år är det dags att börja planera och eventuellt beställa rekvisita redan nu. Det värsta som finns (…) är om du hittar en dräkt eller något du vill ha med dig men är försent ute och det visar sig att det är slut överallt. Så planera redan nu och ta del av mina tips nedan. :)

5 grymma tips till halloween

1. Hitta rätt maskeraddräkt!

Givetvis kan man göra en egen maskeraddräkt om man har tid, energi och pengar (eller grejer hemma att pyssla med). Men för oss som är bekväma av oss är det super att butikerna har så stort utbud av olika kostymer! Mina favoriter är de nedan. Och du – gör inte misstaget att sortera kostymer på “Kvinna”. Flera av “herrkostymerna” är minst lika snygga och passar lika bra till oss tjejer.

Alla maskeraddräkter ovan hittar du här
2. Linser

Är du ingen som gillar att klä ut dig räcker små detaljer som till exempel ett par läskigt linser. Då räcker det med den lilla svarta eller valfri “vanlig” festklädsel!

Linser finns att köpa här

3. Duka med orange och svart

Glöm inte att ösa på med tillbehör i svart och orange. Gärna spindelväv i alla hörn med!

Tillbehör till dukningen finns här

4. Dekoration i hela hemmet

Här finns ännu fler dekorationer

5. Glöm inte desserten (och drinkarna!)

Som rubriken lyder; glöm inte efterrätten! Passa på att använda bakformar och isformar i dödskalleformat.

Allt det ovan finns här

Ett sista tips! På bilden längst upp håller jag i ett glas där innehållet ryker. Det är kolsyreis/torris som gör effekten. På MåBra.com har jag gjort en artikel om hur du enkelt löser en rykande bål. Länk här!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.