Fix i lägenheten och nytt från Reebok

Hallå alla söndagsläsare!

Jag sitter i pyjamasbyxor i soffan och bara njuuuuter efter en intensiv dag och välbehövligt träningspass. Hela dagen har gått åt att fixa i lägenheten (se bilden ovan) och när jag var klar med allt jag kunde göra idag la jag mig i sängen och bara njöt. Den är så himla fin (!!!) och än är den inte klar. Men vi har hunnit med mer än jag trodde, så det är ingen stresskänsla i alla fall. :) Jag vill nästan flytta in dit igen nu när jag såg den otroliga potentialen… Imorgon lunch kommer ett inlägg upp med lite bilder!

Vid fyra åkte jag till Sportpalatset, mitt favoritgym just nu, och tränade ben och axlar i mina nya, asfeta tights från Reebok. Varför jag pekar ut just tightsen är för att jag inte har unnat mig ett par “lite dyrare” tights/valfritt träningsplagg på otroligt länge. Har prioriterat att ha många träningsplagg istället, eftersom jag inte hinner tvätta så ofta som det annars krävs, hehe. Men i helgen “tillät” jag mig själv att unna mig dessa och nu är jag rädd att jag har öppnat Pandoras ask… Nu blir det bara fler och fler träningsplagg och plötsligt kommer vi få bygga ut garderoben. ;)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.