Fisktacos, rosé och takbaren

Efter frisörbesöket och shoppingrundan i tisdags skulle jag möta upp Millis. Vi hade hur mycket som helst att prata om, intressant hur mycket som kan hända på en vecka, en månad eller ett halvår. Och vilka vändningar livet kan ta… Det bästa av allt: jag fick ett kvitto på att jag är genuint lycklig och på rätt plats i livet just nu. Det var en skön avstämning.

humlan1Vi beställde tacos som var helt okej. Inte suveränt goda, men de funkade med tanke på att vi båda var svinhungriga…humlan2 humlan4Så underbart väder, det höll ju i sig hela veckan och förhoppningsvis i flera dagar till.humlan3humlan 5Efter ett glas vin och härligt snack gick vi vidare till Scandic Anglais takterrass.
scandic1Fler takbarer i Stockholm, tack!
scandic2Här ser man håret rätt bra : ) Blusen hittade jag några timmar innan på Zara, älskar den klarblåa färgen. Även den vita kjolen är ett reafynd från Åhléns.
scandic6Vi beställde en varsin raspberry daquiri men jag vettetusan vad det var vi fick. Hallonlikör, sockerlag med citron och soda typ? God, men det är ju inte riktigt rätt drink. Men men! scandic3 scandic8Givet att vi tar typ tjugo bilder, haha. Efter drinken gick vi hem till Angela och hämtade en hatt och passade på att se deras lägenhet som de håller på att göra en minirenovering i just nu. Spännande att se resultatet när det är klart!

Millis hängde med hem, vi drack en aperol spritz på balkongen och snackade skilsmässor och gud vet vad. Sen var det dags att packa, lösa middag och så skiljdes vi åt för ett par dagar : )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.