Firar fast anställning!

God morgon!
Så härligt att vakna till solljus som tränger sig igenom persiennerna och inse att man har en hel sommardag framför sig, utvilad och med ett gott humör. Underbart!

Igår efter jobbet mötte jag upp Angela på Lydmars innergård. Vi har inte setts på evigheter (eller ja, typ två veckor hehe) och nu åker hon iväg igen så en catch up var rejält välbehövlig!

lydmar angela

Nu är det även klart att jag har fått fast anställning (jag fick det bekräftat för ett tag sedan men nu är datumet här), hurra! Känns lite som en bedrift att bli fast anställd i mediabranschen, speciellt med alla omorganisationer och nedskärningar. Man satsar hellre på projektanställningar och frilans (som Angela också har nämnt i hennes blogg).

Men det digitala är vad mediahusen måste satsa på och vi; redaktörer, innehållsproducenter, annonsteam, osv, på Aller gör ett rejält grymt jobb – det märktes definitivt när vi slog intäktsbudgeten i årets (och tidernas) högst budgeterade kvartal för någon vecka sedan. Heja oss!

lydmar cava

Angela bjöd på bubbel och efter att ha suttit vid baren och diskuterat allt från stökiga kvällar till kärlek och jobbdrömmar i New York gick vi ner till Norrmalmstorg och shoppade lite. Jag fick med mig ett linne och ett hårband, men det visar jag i en outfit lite senare! : )
lydmar thowe

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *