Fine day och … en fin dag!

 

tumblr_static_tumblr_static_17srkmwxvxmsk4oooss40swsw_640

Det är spännande tider just nu! Plötsligt känns det som att någon vred upp tempot ett halvt varv, antar att det beror på att de flesta vill hinna så mycket som möjligt innan de går på julledighet. Och jag är inte den som klagar. Jag är öppen med att jag strävar efter att signa innan jul för att på så vis kunna slappna av under resten av året. Men att det bara är en vecka kvar tills dess (!) är jag såklart smärtsamt införstådd med.

Nu ska jag ta mig en kopp te, dra fram kollegieblocket och börja jämföra. Jag menar absolut inte att låta kaxig för jag är inte i en sådan position – men jag vill heller inte hoppa på något jag inte tror är rätt för mig eller där jag inte rätt för företaget.

 

Apropå karriär så har jag ett fint tips till er! 

Min vän Caroline har precis lanserat Fine day tillsammans med sin vän Cassandra. Caroline bloggar på Elle Mat & Vin och är by far den mest dekorativa tjejen jag känner. Hon kan få en trist pepparkaka att se fantastisk ut tack vare hennes underbara syn på stilleben och kuriosa.

Om ni gillar bakning, bruncher, drinkar och annat som gör livet värt att leva – passa på att kika in på Fine Day!

Pst… De rekryterar just nu så passa på att lämna in ditt CV!

fineday

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *